Հարկավոր է.
Կաթնաշոռ- 1 բաժակ,
Սոդա- 0,25 թեյի գդալ,
Կարագ՝ թավան յուղելու համար,
Ձու- 1 հատ,
Կես լիմոնի միջուկ,
Շաքարավազ- 0,5 բաժակ,
Գունավոր շաքարավազ՝ զարդարելու համար,
Սերուցքային կարագ- 100 գրամ,
Ալյուր-1 բաժակ:
Պատրաստման եղանակը.
Հարկավոր է.
Կաթնաշոռ- 1 բաժակ,
Սոդա- 0,25 թեյի գդալ,
Կարագ՝ թավան յուղելու համար,
Ձու- 1 հատ,
Կես լիմոնի միջուկ,
Շաքարավազ- 0,5 բաժակ,
Գունավոր շաքարավազ՝ զարդարելու համար,
Սերուցքային կարագ- 100 գրամ,
Ալյուր-1 բաժակ:
Պատրաստման եղանակը.
Ինչ է հարկավոր
Ելակ - 200 գ
Շաքարավազի փոշի - 150 գ (մեկ բաժակ) + 2 ճաշի գդալ սուֆլեի վրա ցանելու համար
ժելատին - 1.5 ճաշի գդալ
Կես կիտրոնի քամած հյութ
Չորս բաժնի համար հարկավոր է
3,2 տոկոս յուղայնությամբ կաթ- 900 մլ.
Բանան-2 հատ
Շոկոլադ-100 գրամ
Դարչին-մի պտղունց
Բանան զարդարանքի համար- երկու կտոր:
Պատրաստման եղանակը
Ինչ է հարկավոր
Ալյուր - 600 գ,
Կարագ - 250 գ,
Ձու - 2 հատ
Շաքարավազ - 100 գ,
Փխրեցուցիչ - 10 գ,
Աղ - մի պտղունց:
Անհրաժեշտ է՝
Ինչ է հարկավոր
Բրինձ - 1 բաժակ
Դդմիկ` ոչ մեծ - 1 հատ
Ջուր - 2 բաժակ
Կարագ
Փոքրիկը հրաժարվում է սնվելուց, ամեն կերպ համոզում եք նրան ուտել, բայց նա համառորեն պնդում է, որ քաղցած չէ: Ո՞րն է պատճառը, և ե՞րբ անհանգստանալ:
Ինչ է հարկավոր
Ելակ - 500 գ
Խտացրած կաթ - 2 ճաշի գդալ
Շաքարավազ - 2 ճաշի գդալ
Թթվասեր - 2 ճաշի գդալ
Ջուր - 0.5 բաժակ