Ինչ է հարկավոր
Ելակ - 500 գ
Խտացրած կաթ - 2 ճաշի գդալ
Շաքարավազ - 2 ճաշի գդալ
Թթվասեր - 2 ճաշի գդալ
Ջուր - 0.5 բաժակ
Ինչպես պատրաստել
Սիրոպ պատրաստելու համար հարկավոր է եռացրած ջրին ավելացնել շաքարավազ, լավ խառնել և հասցնել եռման աստիճանի: Կրակը պետք է անջատել և թողնել հանգստանա:
Այնուհետև ելակը մաքրել, հարել բլենդերով, ավելացնել խտացրած կաթ, թթվասեր, շաքարավազի սիրոպը և բոլորը միասին հարել, մինչև ստացվի միասեռ զանգված:
Բարի ախորժակ