Ինչ է հարկավոր
- Ծաղկակաղամբ
- Գազար
- Կարտոֆիլ
- Սոխ
- Կանաչի
Ինչպես պատրաստել
Գազարը և կարտոֆիլը հարկավոր է մաքրել, լավ լվանալ ու կտրատել:
Ծաղկակաղամբը նույնպես լվանալ փնջերը մանրացնելուց հետո, ապա ամբողջը եփել գոլորշիով 10-15 րոպե՝ ավելացնելով լավ մաքրած ու լվացած գլուխ սոխն ու չկտրատած կանաչին: Երբ զանգվածը խաշված լինի, հանել սոխն ու կանաչին եւ մնացածը հարիչով հարել՝ քիչ քանակությամբ ավելացնելով արգանակը, որի մեջ եփվել է բանջարեղենը:
Բարի ախորժակ