Եգիպտացորենով ու բանանով շիլա

Ինչ է հարկավոր

 

Եգիպտացորենի մանրահատիկ - 3 ճաշի գդալ

Կարագ - 5 գ

Կաթ - 100 մլ

Ջուր - 100 մլ

Բանան- մեկ ոչ մեծ կտոր

 

Ինչպես պատրաստել

 

Եգիպտացորենի մանրահատիկները լվանալ սառը ջրով:

Կաթսայի մեջ այնքան սառը ջուր լցնել, որպեսզի եգիպտացորենը ծածկվի ու դանդաղ կրակի վրա եփել:

Տաք շիլան անցկացնել քամիչով կամ հարել հարիչով (բլենդեր): Ավելացնել տաք կաթը, խառնել և թողնել կրակի վրա մինչև եռալը: Պատրաստված շիլային ավելացնել կարագը:

Եգիպտացորենով շիլային կարելի է ավելացնել նաեւ 50 գ. պատառաքաղով ճզմած բանան:

 

Բարի ախորժակ