Կալորիականությունը՝ 50 կկալ
Սպիտակուց՝ 1 գրամ
Յուղայնություն՝ 1 գրամ
Ածխաջրեր՝ 4 գրամ
Անհրաժեշտ է՝
Բրոկոլի՝ 300 գրամ
Կարտոֆիլ՝ 200 գրամ
Դդմիկ՝ 60 գրամ
Ջուր՝ 1 լիտր
Կարագ
Պատրաստման եղանակը
Նախ պետք է բանջարեղենը լվանալ, մաքրել, կեղևազրկել, այնուհետև կտրատել միջին չափսի խորանարդիկներ։
Ջրով լի կաթսան դնել կրակի վրա ու եռացնել։
Կաթսայի մեջ լցնել կարտոֆիլը և եփել 15 րոպե։ Կրակը պետք է լինի միջին ուժգնության։
Այնուհետև կրակը դարձնել մարմանդ, իսկ կաթսայի մեջ ավելացնել բրոկոլին ու դդմիկը։ Եփել 15 րոպե։
Բանջարեղենը կաթսայից մեկ այլ ափսե տեղափոխեք և թողեք, որ սառչի։
Սառչելուց հետո բանջարեղենը հարեք բլենդերով մինչև դառնա խյուս։
Բանջարեղենային կրեմ-ապուրը պատրաստ է։ Մատուցելիս փոքր-ինչ տաքացնել, ավելացնել փոքր կտոր կարագ։
Բարի ախորժակ