Ինչ է հարկավոր
Դդում - 200 գ
Ջուր - 200 մլ
Շաքարավազ - 50 գ
Ինչպես պատրաստել
Շաքարավազն ու ջուրը լցնել կաթսայի մեջ և եռացնել: Դդումը մաքրել, կտրատել խորանարդաձև և լցնել կաթսայի մեջ: Եփել 5-7 րոպե:
Թեթև եփված դդումը տեղափոխել ջեռոցի ամանի մեջ, դնել տաքացրած ջեռոցի մեջ և եփել 25 րոպե:
Այս ընթացքում դդումը ջեռոցում փափկում է եւ կլանում քաղցրությունը: Մատուցելիս փխրեցնել պատառաքաղով:
Բարի ախորժակ