Ինչ է հարկավոր
- Տնական հավ
- Սոխ
- Կարտոֆիլ
- Գազար
- Կանաչ ոլոռ
- Թարմ կանաչի
Ինչպես պատրաստել
Հավի կաշին հեռացնել, որպեսզի արգանակը յուղոտ չլինի եւ խաշել:
Եթե ապուրը մինչև երեք տարեկան երեխայի համար է, ապա առաջին ջուրը, որի մեջ եփել եք հավը, պետք է թափել:
Կարտոֆիլը կտրատել մանր խորանարդիկներով և լցնել արգանակի մեջ:
Եփած հավի միսը կտրատել, որպեսզի փոքրիկը հեշտությամբ ծամի և ավելացնել արգանակին:
Ոլոռը լվանալ հոսող սառը ջրի տակ և լցնել ապուրի մեջ:
Սոխն ու գազարը մանր կտրատել, թավայի մեջ, ավելացնել մի փոքր հավի արգանակ և շոգեխաշել 5 րոպե, որից հետո տեղափոխել կաթսայի մեջ:
Մատուցելիս ավելացնել թարմ մանր կտրատած կանաչի:
Բարի ախորժակ