Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- 50 գ գազար
- 50 գ կարտոֆիլ
- 40 գ հավի կրծքամիս
- 0․5-1 թեյի գդալ ձիթապտղի ձեթ
Պատրաստման եղանակը
Մաքրած կարտոֆիլն ու գազարը հավի կրծքամսի հետ կտրատում ենք միջին չափսի խորանարդների տեսքով։ Առաջին կաթսայի մեջ տեղավորում ենք հավի միսը և խաշում մոտավորապես 30 րոպե՝ առաջին ջուրը թափելով։ Երկրորդ կաթսայի մեջ լցնում ենք բանջարեղենը, որը եփելու համար անհրաժեշտ կլինի 15-20 րոպե։ Երբ բոլոր բաղադրիչները եփված լինեն, հանում ենք ու լցնում բլենդերի մեջ։ Ավելացնում ենք ձիթապտղի ձեթը և հարում այնքան, որ ստանանք համասեռ զանգված։
Բարի ախորժակ