Սպանախով և դդմիկով ձվածեղ

Անհրաժեշտ բաղադրիչները

Կես  հատ դդմիկ

8-10 ճյուղ սպանախ

1 ճյուղ կանաչ սոխ

4 ձու

 

Պատրաստման ընթացքը

 

Բլենդերի մեջ լցնում եք սպանախը, սոխը, դդմիկն ու ձուն, հարում։ Եթե չունեք բլենդեր, կարող եք մանր կտորների բաժանել սպանախը և սոխը, դդմիկը քերել, ավելացնել ձուն ու գդալով հարել։ Զանգվածը տեղափոխում եք նախապես կարագ քսած թավայի մեջ։ Թավայի կափարիչը կիսաբաց եք անում, թողնում դանդաղ կրակի վրա 10-15 րոպե։

 

Բարի ախորժակ