Կարելի է պատրաստել ցանկացած բիսկվիթային խմորով: Ստորև կներկայացնում ենք բաղադրատոմսը.
Ինչ է հարկավոր
Ձու - 2 հատ
Կարագ - 100գ
Շաքարավազ - 0.5 բաժակ
Ալյուր
Ինչպես պատրաստել
Բաղադրիչները հարկավոր է խառնել իրար: Ալյուրը լցնել այնքան, մինչև ստացվի ոչ պինդ խմոր: Պետք է հարել զանգվածը, լցնել արջուկի ձև ունեցող ամանների մեջ և եփել ջեռոցում:
Տաք վիճակում շոկոլադը քսել արջուկի դեմքին, թաթիկներին ու աչուկներին, որպեսզի նման լինի խանութներում վաճառվող բիսկվիթային արջուկին:
Բարի ախորժակ