Փոքրիկների ամենասիրելի բիսկվիթային արջուկը պատրաստում ենք տանը. բաղադրատոմս

Կարելի է պատրաստել ցանկացած բիսկվիթային խմորով: Ստորև կներկայացնում ենք բաղադրատոմսը.

 

Ինչ է հարկավոր

Ձու - 2 հատ

Կարագ - 100գ

Շաքարավազ - 0.5 բաժակ

Ալյուր

Ինչպես պատրաստել

Բաղադրիչները հարկավոր է խառնել իրար: Ալյուրը լցնել այնքան, մինչև ստացվի ոչ պինդ խմոր: Պետք է հարել զանգվածը,  լցնել արջուկի ձև ունեցող ամանների մեջ և եփել ջեռոցում:

Տաք վիճակում շոկոլադը քսել արջուկի դեմքին, թաթիկներին ու աչուկներին, որպեսզի նման լինի խանութներում վաճառվող բիսկվիթային արջուկին:

 

 

Բարի ախորժակ