Անհրաժեշտ բաղադրիչները
Խնձոր - 1 հատ
Բանան - 2 հատ
Սպիտակաձավար - 1 ճաշի գդալ
Ջուր
Պատրաստաման ընթացքը
Մաքրում ենք խնձորի կեղևն ու հանում կորիզները, բաժանում խորանարդների: Կտորները դնում ենք ջրով լի կաթսայի մեջ և թողնում կրակի վրա 15 րոպե, որպեսզի փափկեն: Խնձորի փափկած կտորները մի քիչ հովացնում ենք, ապա բանանի հետ բլենդերով հարում: Հարած զանգվածը դնում ենք գազօջախին, ավելացնում սպիտակաձավարն ու եփում 5 րոպե՝ անընդհատ խառնելով: Խյուս-ապուրի խտությունը թուլացնում ենք ջրի օգնությամբ:
Բարի ախորժակ



