Ինչ է հարկավոր
Ձու - 2 հատ
Շաքարավազ - 3 բաժակ
Կակաո - 2 ճաշի գդալ
Ալյուր - 4 ճաշի գդալ
Վանիլին (փոշի կամ շաքարավազ)
Պնդուկ - 1 բաժակ
Կարագ - 1 թեյի գդալ
Կաթ - 2 բաժակ
Ինչպես պատրաստել
Հարկավոր է հարել ձուն և շաքարավազը: Ավելացնել ալյուրը, կակաոն, քերած պնդուկը, կարագը և վանիլինը: Բոլորը միասին լավ խառնել, այնուհետև ավելացնել կաթը և նորից լավ խառնել: Ստացված զանգվածը դնել մարմանդ կրակի վրա, խառնել մինչև պնդանալը:
Բարի ախորժակ