Անհրաժեշտ բաղադրիչները
Տանձ - 90 գ
Բանան - 30 գ
Վարսակի փաթիլներ - 30 գ
Ջուր - 100 մլ
Ձիթապտղի ձեթ - 1 թեյի գդալ
Պատրաստման ընթացքը
Ընտրում ենք լավ հասունացած, փափուկ տանձ և բանան։ Տանձը մաքրում ենք, հանում կորիզները և բանանի հետ պատառաքաղով տրորում։ Ավելացնում ենք վարսակի փաթիլները, ջուրն ու խառնում։ Դնում ենք խառնուրդը դանդաղ կրակի վրա և եփում 3 րոպե։ Պատրաստված շիլային ավելացնում ենք ձիթապտղի ձեթը, հարում բլենդերի օգնությամբ։ Երեխային տալուց առաջ հովացնում ենք։
Բարի ախորժակ