Համեղ ու հագեցնող նախաճաշ երեխաների համար

4 բաժնի համար հարկավոր է.

0.3 լիտր կաթ

60 գրամ շաքարավազ

80 գրամ ալյուր

5 հատ ձու

Աղ՝ ըստ ճաշակի

Վանիլին՝ 1 պտղունց

50 գրամ սերուցքային կարագ

Պատրաստման եղանակը.

Կաթի մեջ լցնել շաքարավազը և հարել: Ավելացնել կարագը, աղը, վանիլինը և ալյուրը: Հարել, մինչև փրփրուն զանգված ստացվի: Խմորին ավելացնել ձվի դեղնուցը և նորից հարել: Լցնել տարայի մեջ՝ վրան լցնել  ձվի հարած սպիատակուցը: Թխել ջեռոցում  մոտ 10 րոպե:

Բարի ախորժակ

Աղբյուրը`pokushay.ru