Հարկավոր է.
Կաթնաշոռ- 1 բաժակ,
Սոդա- 0,25 թեյի գդալ,
Կարագ՝ թավան յուղելու համար,
Ձու- 1 հատ,
Կես լիմոնի միջուկ,
Շաքարավազ- 0,5 բաժակ,
Գունավոր շաքարավազ՝ զարդարելու համար,
Սերուցքային կարագ- 100 գրամ,
Ալյուր-1 բաժակ:
Պատրաստման եղանակը.
Այլուրապատ մակերեսի վրա խմորը գրտնակել՝ 0,5 սմ հաստությամբ:
Բլիթների հատուկ ֆորմաների միջոցով խմորը կտրատել:
Թավան յուղել, վրան շարել բլիթները և դնել նախապես մինչև 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցը: Թխել 15 րոպե: Թողնել որ սառչի, ապա վրան ցանել գունավոր շաքարավազ:
Բարի ախորժակ: