4 բաժնի համար հարկավոր է.
0.3 լիտր կաթ
60 գրամ շաքարավազ
80 գրամ ալյուր
5 հատ ձու
Աղ՝ ըստ ճաշակի
Վանիլին՝ 1 պտղունց
50 գրամ սերուցքային կարագ
Պատրաստման եղանակը.
Կաթի մեջ լցնել շաքարավազը և հարել: Ավելացնել կարագը, աղը, վանիլինը և ալյուրը: Հարել, մինչև փրփրուն զանգված ստացվի: Խմորին ավելացնել ձվի դեղնուցը և նորից հարել: Լցնել տարայի մեջ՝ վրան լցնել ձվի հարած սպիատակուցը: Թխել ջեռոցում մոտ 10 րոպե:
Բարի ախորժակ
Աղբյուրը`pokushay.ru