Ինչ է պետք` 6 բաժնի համար
- Կաթ-1.3 լիտր
- Վանիլի փոշի-1 թեյի գդալ
- Շաքարավազ-1 բաժակ
- Բրինձ-0.6 բաժակ
Ինչպես պատրաստել
- Կաթը լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել շաքարավազը, եռացնել թույլ կրակի վրա: Ավելացնել բրինձը, կրկին թողնել, որ եռա, իջեցնել կրակը, փակել կափարիչով ու եփել` պարբերաբար խառնելով: 1 ժամ, 15 րոպեից վերցնել կրակի վրայից:
- Բրձի խյուսը լցնել տարայի մեջ, ավելացնել լվացված բալը, վանիլի փոշին, ռոմն ու աղը: Լավ խառնել ու թողնել` հովանա: Փակել կափարիչով ու դնել սառնարան:
- Մատուցելուց երկու ժամ առաջ սերուցքը հարել մինչեւ խիտ փրփուր դառնա ու լցնել բրձի պուդինգի վրա:
Բարի ախորժակ