Փոքրիկի մարսողական համակարգը յոգուրտ ընդունելուն պատրաստ է ութ ամսականից հետո։ Յոգուրտի բաղադրության մեջ առկա են պրոբիոտիկներ, որոնք մասնակցում են աղիների միկրոֆլորան առողջ պահելու գործընթացին։ Ներառում է կալիում, ֆոսֆոր, կալցիում։ Բնական յոգուրտի կանոնավոր օգտագործումը խթանում է ինտերֆերոն սպիտակուցի արտադրությունն, ինչի արդյունքում բարձրանում է օրգանիզմի պաշտպանության մակարդակը։
Ի՞նչ է պետք
◾ Չորս թեյի գդալ յոգուրտ
◾ 3 հատ սալորաչիր
◾ 1 հատ բանան
Պատրաստման եղանակը
✓ Սալորաչրի վրա լցրեք եռման ջուր, թողեք, որպեսզի փափկի։
✓ Մանրացրեք բանանը, խառնեք սալորաչրի ու յոգուրտի հետ։
✓ Ստացված զանգվածը բլենդերով հարեք։
Բարի ախորժակ