Կորեկաձավարի շիլա բանանով

6-12ամիս

Անհրաժեշտ է 

150 գ կորեկաձավար

200 մլ կաթ

200 մլ ջուր

1 հատ բանան 

 

Պատրաստման եղանակը

 

✓ Առաջին հերթին կորեկաձավարը լվանում ենք հոսող ջրի տակ, ապա լցնում վրան եռման ջուր ու քամում:

✓ Քամելուց հետո ավելացնում ենք տաք ջուրն ու թողնում դանդաղ կրակին 10-15 րոպե: Երբեմն-երբեմն խառնում ենք, որպեսզի այն չկպչի կաթսայի հատակին ու այրվի:

✓ Երբ ջուրը քաշվի, ավելացնում ենք կաթը և շարունակում եփելու գործընթացը:

✓ Պատրաստի շիլայի մեջ գցում ենք թարմ բանանի փոքր կտորներ և առաջարկում փոքրիկին նախաճաշի կամ ճաշի ժամին:

 

 

Բարի ախորժակ