Վարսակի փաթիլներով խնձորի ջեռեփուկ նախաճաշի համար

Սնունդ

 Անհրաժեշտ բաղադրիչները

Ձու - 1 հատ

Խնձոր - 2 հատ

Կաթ - 3 ճ․ գ․

Վարսակ - 2 ճ․ գ․

Չամիչ - ըստ ցանկության

 

Պատրաստման եղանակը

 

1․ Պետք է, նախ, ջեռոցը տաքացնեք 180° ջերմաստիճանի ներքո:

2․ Տարայի մեջ խառնում եք ձուն, կաթը և վարսակի փաթիլները:

3․ Այնուհետ մաքրում եք խնձորները, հեռացնում  կորիզները, կտրատում խորանարդաձև, ավելացնում խառնուրդին: Վերջում կարող եք լցնել նաև չամիչը:

4․ Տվյալ զանգվածը տեղափոխում եք ալյումինե փայլաթիթեղով պատված ֆորմաների մեջ ու թխում ջեռոցում 30-40 րոպե: 

 

Բարի ախորժակ