Անհրաժեշտ բաղադրիչները
Հավի մսի ֆարշ - 500 գ
Սոխ - ½ հատ
Գազար - ½ հատ
Բրինձ - 200 գ
Ձու - 2 հատ
Պատրաստման եղանակը
1․ Սոխը և գազարը մանր կտրարտում ենք կամ քերում։
2․ Այնուհետև լվանում ենք բրինձն ու դնում գազօջախին, թողնում միայն 3 րոպե, որ փոքր-ինչ փափկի, այնուհետև հանում ջրից։
3․ Խառնում ենք միսը, գազարը, սոխը, բրինձը և ձուն։ Եթե ցանկանաք, ավելացրեք նաև կանաչի։
4․ Ստացված զանգվածից պատրաստում ենք փոքր գնդիկներ, եփում 25-30 րոպե։
5․ Պատրաստի կոլոլակները կարող եք գեղեցիկ ձևավորել, մատուցել փոքրիկին կարտոֆիլի խյուսի հետ։
Բարի ախորժակ